Bestellen:

U kunt bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of per post.

Lees eerst de voorwaarden:

 1. U kunt uw bestelling betalen door overmaking van het totaal bedrag (incl. verzendkosten) op:NL79INGB0008038831 , t.n.v. 't Spinnewiel.,
 2. Let op! Bovenstaande is de standaard betaal methode. Indien u echter eerst een acceptgiro wil ontvangen, kunt u dat bij het bestellen kenbaar maken.
 3. Verzend- en verpakkingskosten: EUR 6,95. Deze prijzen zijn gebaseerd op verzending BINNEN Nederland! Vraag voor verzending naar andere landen, eerst de verzendkosten daarvoor.
 4. De prijzen zijn incl. 19% BTW,

Bestellen:

Vermeld bij bestellen minimaal het volgende:

 • Uw naam en adresgegevens. Ook uw telefoonnummer.
 • Het afleveradres, indien dit anders is dan van u zelf.
 • Artikel gegevens: naam en zo nodig maat, kleur, soort lijst.
 • E.v. teksten die er op moeten komen.
 • Bij geboorte tegels: geboorte gegevens (naam, gewicht, geboorteplaats, etc.)
 • Indien illustratie: geef aan welke.
 • Bij betaling, de verzendkosten meerekenen.

Tip: voor artikel omschrijving en artikelnummer, kunt u ook gebruik maken van de "kopieer & plak" mogelijkheden van Windows.

via e-mail, kunt u ook de bestellijst downloaden, invullen en opsturen. Adres: zie onder.
U heeft hier Adobe Reader voor nodig. Staat echter meestal al op uw computer. Zo niet, dan kunt u die gratis downloaden, door op onderstaand label te klikken

Atelier 't Spinnewiel,
Cycladenlaan 114,
1060 LZ Amsterdam,
tel.: 020 6240578 / 0621400981,
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom bij Atelier 't Spinnewiel

 

Atelier 't Spinnewiel is gespecialiseerd in het beschilderen van aardewerk. Met wat voor afbeelding u ook komt, u kunt er op rekenen dat die met de hand wordt nageschilderd. U koopt een product dat een leven lang meekan; het aardewerk wordt in de oven gebakken, zodat de afbeelding er slijtvast opzit.

Op zoek naar een geboortetegel of spaarvarken voor uw (klein)kind of een wandbord ter herinnering aan uw huwelijksfeest? 't Spinnewiel is het adres. U kunt u eigen afbeeldingen laten naschilderen, maar ook kiezen voor een van onze mogelijkheden. Bent u op zoek bent naar een glas met eigen tekst? Ook dat kan. U kunt bij ons namen maar ook andere teksten laten graveren. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of huwelijk of gewoon om iemand te bedanken. Graveren ter plekke behoort ook tot de mogelijkheden.


Scholen en Bedrijven: mail ons voor de mogelijkheden